VERS
for børn og andre mennesker
af Bjarne Jes Hansen
Illustrationer af Rune Johan Andersson
Redaktør Susanne Vebel
ISBN 978-87-7243-207-6
1. udgave, 1. oplag 2000
127 sider, Gennemillustreret

Gennem tredive år har Bjarne Jes Hansen skrevet, sunget og spillet for børn og andre mennesker.
Her i bogen er samlet de bedste af hans vers. Her er klassiskere som Bella ciao, Kathrine pas på, Hviskesangen, Vi voksne kan også være bange, I den lange sorte nat, Den gamle spillemand, Lille båd på havet, Mama Theresa og alle de andre kendte - foruden et par helt nye tekster.
I alt mere end 100 digte og sange fra manden, der med rette er blevet kaldt vor tids troubadour. For børn og alle andre mennesker.

At sidde med de 100 bedste Bjarne Jes Hansen tekster er som at sidde med en række gode minder både fagligt og personligt. Sikke en lykke at have været med på landevejen i netop de 30 år troubadouren beskriver i sine tekster! Bogen er, som den fremstår med de godt 100 tekster uden noder, en digtsamling for børn - og andre mennesker (...) Bogen vil være godt placeret imellem digtene for børn fra 10-årsalderen, og så må vi håbe, at både de mindre børn og de voksne også kan finde den (...) Kort sagt sjove, skøre, søde, højtidelige, fjollede og festlige vers til alle aldre. Bibliotekernes lektørudtalelser

Pris: 30,00 kr.
Bogen er desværre udsolgt


Forlaget alma, Kaalundsvej 13, 3400 Hillerød, Tlf: (+45) 48 25 54 41