Bange
af Max Velthuijs
Illustrationer af Max Velthuijs
Oversat af Susanne Vebel
ISBN 978-87-7243-153-6
1. udgave, 2. oplag 1999
Indbundet
28 sider, alle ill. i farver

En aften ligger Frø i sin seng og er frygteligt bange for lyde og anelser. Han prøver at få hjælp hos And og Gris, men det hjælper ikke rigtigt, selvom angst ofte får os til at søge sammen i grupper for at finde tryghed. Først efter en snak med Hare, der demonstrerer angsten for at miste, indser vennerne, at alle ind imellem er bange. Det er ganske enkelt et af tilværelsens grundvilkår.
Hvert bind i Max Velthuijs bøger om Frø og hans venner beskæftiger sig med spørgsmål, der er ganske alvorlige for ethvert menneske, barn eller voksen. Spørgsmål, der griber ind i hver enkelts liv, men som også er af stor betydning for den måde, vi lever sammen på. Alt fortalt og illustreret varmt og ganske enkelt, så det kan forstås og genkendes af alle fra fire år og opefter.

At være bange og angst er en følelse, både små og store kender til. Men ingen kan som Max Velthuijs med så få og enkle midler og så beundringsværdigt klart og jordnært anskueliggøre følelsen, og hvad den gør ved en.(...) En helstøbt billedbog, der charmerende og med en optimistisk grundholdning fortæller om en væsentlig menneskelig følelse. Bibliotekernes lektørudtalelse

Pris: 37,50 kr.
Bogen er desværre udsolgt


Forlaget alma, Kaalundsvej 13, 3400 Hillerød, Tlf: (+45) 48 25 54 41