En fremmed
af Max Velthuijs
Illustrationer af Max Velthuijs
Oversat af Susanne Vebel
ISBN 978-87-7243-139-0
1. udgave, 2. oplag 1999
Indbundet
28 sider, alle ill. i farver

En dag har en fremmed slået sig ned i skovbrynet. Det er Rotte, og han er på en eller anden måde anderledes. Frø er nysgerrig, mens nogle af de andre har svært ved at slippe fordommene. Men da Rotte rejser, efterlader han et savn.
Hvert bind i Max Velthuijs bøger om Frø og hans venner beskæftiger sig med spørgsmål, der er ganske alvorlige for ethvert menneske, barn eller voksen. Spørgsmål der griber ind i hver enkelts liv, men som også er af stor betydning for den måde, vi lever sammen på. Alt fortalt og illustreret varmt og ganske enkelt, så det kan forstås og genkendes af alle fra fire år og opefter.

Max Velthuijs forstår som få at komprimere en moralsk problematik, så selv de mindste kan forstå den. Med sine små fortællinger om Frø og hans venner fortæller Velthuijs underholdende og snurrigt gribende om begreber som kærlighed, venskab, naboskab, liv og død. Velthuijs præstation er, at det alvorlige emne ikke er pakket ind i en spundet ende. Emnet er historien, og Velthuijs formår at gøre en god tanke til en god historie. Kim Skotte, Det fri Aktuelt

Pris: 37,50 kr.
Bogen er desværre udsolgt


Forlaget alma, Kaalundsvej 13, 3400 Hillerød, Tlf: (+45) 48 25 54 41