Forlaget alma blev grundlagt 1983 og har siden da udgivet ’bøger for børn og andre mennesker’. Det betyder ikke, at alle vore bøger er for alle, men det betyder, at vi laver bøger, der i såvel udstyr som indhold respekterer enhvers krav på kunst, oplevelse og kvalitet, ligegyldigt hvilken alder læseren har. Vore bøger skal kunne nydes af såvel børn som voksne – der skal være substans, men ikke nødvendigvis en skarpt afgrænset ’målgruppe’.

Vi er stolte over at have præsenteret læserne for en lang række danske debutanter, der siden er blevet stjerner på den kunstneriske og litterære himmel, f.eks. Hanne Bartholin, Pia Halse og Lars Vegas Nielsen, ligesom vi med stor fornøjelse arbejder sammen med garvede kunstnere som Ib Spang Olsen, Erik Hjorth Nielsen, Lilian Brøgger, Dorte Karrebæk og mange flere. Hertil kommer naturligvis en lige så lang række udenlandske forfattere og tegnere som f.eks. Kurt Schwitters, Janne Lundström, Iben Sandemose og – nok den mest populære – Max Velthuijs med alle bøgerne om Frø.

Det er en glæde at udgive bøger, der har noget at sige både børn og voksne, men en nok så stor glæde er det for læseren/kiggeren at eje en bog, man kan vende tilbage til gang på gang. En investering i en kvalitetsbog giver langt større udbytte end nok så meget ’engangsdiscount’. Gode bøger er langtidsholdbare.


Forlaget alma
v/ forlægger Susanne Vebel ( CV )
Kaalundsvej 13
3400 Hillerød
Tlf: (+45) 48 25 54 41
Fax (+45) 48 25 20 41
email: almadk@hotmail.com
Alle alma-bøger i handelen kan købes hos boghandleren eller via saxo.com og andre. Alle (også ældre) bøger kan desuden lånes på biblioteket.

Forlaget alma, Kaalundsvej 13, 3400 Hillerød, Tlf: (+45) 48 25 54 41